Combined Shape

Tankar om fredsarbete

Programledare Nadia träffar fredscoacherna Alva och Benjamin

Programledare Nadia träffar fredscoacherna Alva och Benjamin för att prata om fredsarbete.

I denna video möter du Nadia som är fredscoach och programledare för Snabbkurs i fred. Hon träffar Alva och Benjamin som båda också gått Fredsakademins utbildning i fred och ledarskap för att prata om fredsarbete.

Alva delar sina erfarenheter och tips på hur du kan komma igång med ditt engagemang för fred medan Benjamin berättar om hur det var att gå Fredsakademins utbildning under våren 2021 och varför du borde söka.

Du är en viktig del i arbetet för hållbar fred i världen!

Engagemang i sig och de som väljer att fortsätta uppdraget genom att hålla workshops Är du intresserad av freds- och säkerhetsfrågor och vill göra en insats för fred? Då ska du läsa mer här. Där kan du fylla i ett formulär som hjälper dig att komma igång med ditt engagemang.

Att gå Fredsakademins utbildning i fred och säkerhet är ett också ett stort engagemang i sig och de som väljer att fortsätta uppdraget genom att hålla workshops för gymnasieklasser får också möjligheten att prata med andra unga om dessa stora och svåra frågor, vilket också är ett sätt att bidra till en fredligare och säkrare värld. Läs mer här.

Kontakta oss FYLL I VÅRT ENGAGEMANGSFORMULÄR

Kom Igång DET HÄR KAN DU GÖRA

Bli Medlem TA STÄLLNING FÖR HÅLLBAR FRED

Jag vill veta mer FREDSAKADEMINS UTBILDNING I FRED OCH LEDARSKAP

decorative image
Fredscoacherna Bitanya och Alva

Bli Medlem

När du blir medlem i Svenska Freds blir du en aktiv del i vårt arbete för hållbar fred i världen!

Läs mer om oss & vad ett medlemsskap innebär