Combined Shape
decorative image

För fredscoacher

För dig som gått Fredsakademins utbildning i fred och ledarskap

Har du gått Fredsakademins utbildning i fred och ledarskap och är redo att börja hålla workshops i gymnasieklasser? Då är den här sidan för dig. Här hittar du inspiration och information om hur du som fredscoach kan engagera dig.

Här hittar du också information om events som är exklusiva för Fredsakademins fredscoacher. Om något känns spännande får du gärna boka in dig så återkommer vi med mer information. Ett event är inte arvoderat men Fredsakademin står alltid för reseersättning.

Kontakta oss Har du frågor?

I gruppen finner du också sparade dokument från utbildningen, så som workshopupplägget, riktlinjer för att hålla workshops och mycket mer.

BOKA WORKSHOP

Är du fredscoach och vill boka upp dig på en workshop? Här kan du se vilka tider som finns tillgängliga och boka upp dig på en workshop som passar ditt schema. Vi återkommer snarast med en bekräftelse och mer information.

KOMMANDE EVENTS OCH MÄSSOR

Events kan vara allt från att bemanna bokbord och montrar på utställningar, att deltaga i panelsamtal eller att agera funktionär under en demonstration. Klicka här för att komma till bokningssidan och anmäla dig! Vi återkommer snarast med en bekräftelse och mer information.

Nätverksträff med Fredsakademin och Röda Korsets Ungdomsförbund

Var: Hornsgatan 54, Stockholm.

När: Datum kommer inom kort!

Fredsakademin och Svenska Röda Korsets Ungdomsförbund bjuder in till en nätverksträff för workshopledare i Stockholm. Under nätverksträffen kommer workshopledare för På Flykt (RKUF) och Fredsakademins fredscoacher samlas för att lära känna varandras workshops, utbyta erfarenheter och ha möjlighet att öva på utmanande dynamiker tillsammans med Svenska Freds ordförande Kerstin Bergeå.

Såklart jag vill Anmäl dig här

Kom Igång FÅ FLER TIPS FÖR ENGAGEMANG

decorative image
Fredscoacherna Fanny, David, Olivia och Anja på Scouternas Jamboree22.

Bli Medlem

När du blir medlem i Svenska Freds blir du en aktiv del i vårt arbete för hållbar fred i världen!

Läs mer om oss & vad ett medlemsskap innebär