Combined Shape

För fredscoacher

För dig som gått Fredsakademins utbildning i fred och ledarskap

Har du gått Fredsakademins utbildning i fred och ledarskap och är redo att börja hålla workshops för gymnasieklasser? Då är den här sidan för dig. Här kommer du hitta information om vad som händer i Fredsakademins alumnnätverk, kunna läsa artiklar om fredscoacher som gjort workshops och finna inspiration och tips inför dina kommande workshops.

Här hittar du också information om olika events och mässor som Fredsakademin och Svenska Freds medverkar på och oftast söker volontärer till. Om något känns spännande får du gärna boka in dig så återkommer vi med mer information. Ett event är inte arvoderat men Fredsakademin står alltid för reseersättning.

Kontakta ossHar du frågor?

Fredsakademins alumnnätverk har en grupp på Facebook där vi samlas för att dela nyheter, sprida information om kommande events och workshops och för att knyta kontakter. Om du är utbildad fredscoach och vill gå med i gruppen kan du ansöka om medlemskap via denna länk.

I gruppen finner du också sparade dokument från utbildningen, så som workshopupplägget, riktlinjer för att hålla workshops och mycket mer.

Är du fredscoach och vill boka upp dig på en workshop? Här kan du se vilka tider som finns tillgängliga och boka upp dig på en workshop som passar ditt schema. Vi återkommer snarast med en bekräftelse och mer information.

Här kan du läsa om vilka events Fredsakademin kommer att synas i framöver. Det kan röra sig om allt från att bemanna bokbord och montrar på utställningar, att deltaga i panelsamtal eller att agera funktionär under en demonstration. Klicka här för att komma till bokningssidan och anmäla dig! Vi återkommer snarast med en bekräftelse och mer information.

MR-DAGARNA

MR-dagarna är Nordens största mötesplats för praktiker, forskare, myndigheter, politiker och ideellt engagerade som arbetar för ett samhälle där allas liv och rättigheter respekteras. I år hålls mässan den 17-18 november på Conventum i Örebro. Temat är Rätten till ett liv i trygghet och säkerhet.

UPPDRAG: Svenska Freds kommer att ha ett bokbord på Fredstorget. Fredstorget är öppet mellan 9-19 på torsdagen och 9-17 på fredagen och vi söker fredscoacher som vill hjälpa till att bemanna det tillsammans med oss. Klicka er vidare till bokningssidan för att anmäla er och skriv gärna i fritextsvaret vilken dag och vilka tider ni kan!

Svenska Freds scenprogram:

FREDAG 18 NOVEMBER

13.00-14.00 Seminarium: Hållbar Fred Plats: Studion

14.30-15.00 Mini-seminarium: Unga, fred och säkerhet Plats: Globala scenen

15.30-16.00 Mini-seminarium: Mördarrobotar Plats: Globala scenen

läs mer om MR-DAGARNA här

Boka workshop

Boka event

Facebook-grupp

decorative imageFoto: Pernilla Sjöholm
decorative imageFoto: Pernilla Sjöholm
decorative imageFoto: Pernilla Sjöholm
decorative imageFredscoacherna Elida & Anna Foto: Sara Husic
decorative imageFredscoacherna Fannie & Karin Foto: Sara Husic

Bli Medlem

När du blir medlem i Svenska Freds blir du en aktiv del i vårt arbete för hållbar fred i världen!

Läs mer om oss & vad ett medlemsskap innebär