Combined Shape

För fredscoacher

För dig som gått Fredsakademins utbildning i fred och ledarskap

Har du gått Fredsakademins utbildning i fred och ledarskap och är redo att börja hålla workshops för gymnasieklasser? Då är den här sidan för dig. Här kommer du hitta information om vad som händer i Fredsakademins alumnnätverk, kunna läsa artiklar om fredscoacher som gjort workshops och finna inspiration och tips inför dina kommande workshops.

Kontakta ossHar du frågor?

Fredsakademins alumnnätverk har en grupp på Facebook där vi samlas för att dela nyheter, sprida information om kommande events och workshops och för att knyta kontakter. Om du är utbildad fredscoach och vill gå med i gruppen kan du ansöka om medlemskap via denna länk.

I gruppen finner du också sparade dokument från utbildningen, så som workshopupplägget, riktlinjer för att hålla workshops och mycket mer.

Här kan du läsa om vilka events Fredsakademin kommer att synas i framöver. Om det finns möjlighet för er att deltaga kommer vi att bjuda in till detta på Facebook och via mail. Det kan röra sig om allt från att bemanna bokbord och montrar på utställningar, att deltaga i panelsamtal eller att agera funktionär under en demonstration.

FRIHAMNSDAGARNA

Frihamnsdagarna är en demokratisk mötesplats som är öppen för allmänheten att besöka, där samtal och idéer som leder till förändring kan uppstå. I år hålls Frihamnsdagarna på Bananpiren i Göteborg mellan 25-27 augusti.

Svenska Freds finns på plats fredagen den 26 augusti. Kom och besök vår monter!

Klockan 09:00-09:40 LIVEPODD MED FREDSPODDEN

Klockan 17:00-17:40 SEMINARIUM MED FREDSAKADEMIN

läs mer om FRIHAMNSDAGARNA här

BOKMÄSSAN I GÖTEBORG

Mer info kommer.

läs mer om ÅRETS BOKMÄSSA här

MR-DAGARNA

MR-dagarna är Nordens största mötesplats för praktiker, forskare, myndigheter, politiker och ideellt engagerade som arbetar för ett samhälle där allas liv och rättigheter respekteras. I år hålls mässan den 17-18 november på Conventum i Örebro. Temat är Rätten till ett liv i trygghet och säkerhet.

Mer info kommer.

läs mer om MR-DAGARNA här

Bli Medlem

När du blir medlem i Svenska Freds blir du en aktiv del i vårt arbete för hållbar fred i världen!

Läs mer om oss & vad ett medlemsskap innebär