Combined Shape
decorative image

För fredscoacher

För dig som gått Fredsakademins utbildning i fred och ledarskap

Har du gått Fredsakademins utbildning i fred och ledarskap och är redo att börja hålla workshops för gymnasieklasser? Då är den här sidan för dig. Här hittar du inspiration och information om hur du som fredscoach kan engagera dig.

Här hittar du också information om events som är exklusiva för Fredsakademins fredscoacher. Om något känns spännande får du gärna boka in dig så återkommer vi med mer information. Ett event är inte arvoderat men Fredsakademin står alltid för reseersättning.

Kontakta oss Har du frågor?

I gruppen finner du också sparade dokument från utbildningen, så som workshopupplägget, riktlinjer för att hålla workshops och mycket mer.

BOKA WORKSHOP

Är du fredscoach och vill boka upp dig på en workshop? Här kan du se vilka tider som finns tillgängliga och boka upp dig på en workshop som passar ditt schema. Vi återkommer snarast med en bekräftelse och mer information.

KOMMANDE EVENTS OCH MÄSSOR

Events kan vara allt från att bemanna bokbord och montrar på utställningar, att deltaga i panelsamtal eller att agera funktionär under en demonstration. Klicka här för att komma till bokningssidan och anmäla dig! Vi återkommer snarast med en bekräftelse och mer information.

Jubileumshelg: extrakongress och 140-årsfirande

Var: Stockholm

När: 31 mars - 1 april

Häng med på Svenska Freds extrakongress lördagen 1/4 och få en inblick i hur föreningsdemokrati fungerar. Samma dag firar vi även att Svenska Freds fyller 140 år, med riktigt kalas! Fredagen 31/3 kommer vara en särskild inspirationsdag endast för fredscoacher.

Kom Igång FÅ FLER TIPS FÖR ENGAGEMANG

decorative image
Fredscoacherna Fanny, David, Olivia och Anja på Scouternas Jamboree22.

Bli Medlem

När du blir medlem i Svenska Freds blir du en aktiv del i vårt arbete för hållbar fred i världen!

Läs mer om oss & vad ett medlemsskap innebär