Combined Shape

För fredscoacher

För dig som gått Fredsakademins utbildning i fred och ledarskap

Har du gått Fredsakademins utbildning i fred och ledarskap och är redo att börja hålla workshops för gymnasieklasser? Då är den här sidan för dig. Här kommer du hitta information om vad som händer i Fredsakademins alumnnätverk, kunna läsa artiklar om fredscoacher som gjort workshops och finna inspiration och tips inför dina kommande workshops.

Här hittar du också information om olika events och mässor som Fredsakademin och Svenska Freds medverkar på och oftast söker volontärer till. Om något känns spännande får du gärna boka in dig så återkommer vi med mer information. Ett event är inte arvoderat men Fredsakademin står alltid för reseersättning.

Kontakta ossHar du frågor?

Fredsakademins alumnnätverk har en grupp på Facebook där vi samlas för att dela nyheter, sprida information om kommande events och workshops och för att knyta kontakter. Om du är utbildad fredscoach och vill gå med i gruppen kan du ansöka om medlemskap via denna länk.

I gruppen finner du också sparade dokument från utbildningen, så som workshopupplägget, riktlinjer för att hålla workshops och mycket mer.

Är du fredscoach och vill boka upp dig på en workshop? Här kan du se vilka tider som finns tillgängliga och boka upp dig på en workshop som passar ditt schema. Vi återkommer snarast med en bekräftelse och mer information.

Här kan du läsa om vilka events Fredsakademin kommer att synas i framöver. Det kan röra sig om allt från att bemanna bokbord och montrar på utställningar, att deltaga i panelsamtal eller att agera funktionär under en demonstration. Klicka här för att komma till bokningssidan och anmäla dig! Vi återkommer snarast med en bekräftelse och mer information.

Just nu finns inga aktuella events.

Boka workshop

Boka event

Facebook-grupp

decorative imageFoto: Pernilla Sjöholm
decorative imageFoto: Pernilla Sjöholm
decorative imageFoto: Pernilla Sjöholm
decorative imageFredscoacherna Elida & Anna på Järvaveckan Foto: Sara Husic
decorative imageFredscoacherna Fannie & Karin på Frihamnsdagarna Foto: Sara Husic
decorative imageFredscoacherna Desiré & Annika på Fredsfestivalen i Simrishamn tillsammans med Deborah Solomon och Tilda Wendefors
decorative imageKarin, Linnéa, Gabriella & Rebecka i Barcelona på World Peace Congress
decorative imageFredscoacherna Fanniy, David, Olivia och Anja på Scouternas Jamboree22

Bli Medlem

När du blir medlem i Svenska Freds blir du en aktiv del i vårt arbete för hållbar fred i världen!

Läs mer om oss & vad ett medlemsskap innebär